Menu

VVS manden er billigere som aldrig før!

april 12, 2017 - Tip & Tricks

Der er mange ting i livet, som vi sparer på. Nogle gange er det måske lige den mad vi køber, fordi vi rigtig gerne vil spare op til et par fede sko eller et eller andet hobby-projekt vi har kørende. Andre gange er det på strøm og vand fordi det er gået op for os, hvor meget det egentlig er vi bruger og hvor meget det egentlig koster os. Og nogle gange er det desværre på de ting omkring huset som burde blive fikset, men som aldrig rigtig bliver det fordi vi aldrig føler vi har penge til det. Og det er da også forståeligt for det er jo meget dyrt at skulle ringe til en tømrer eller elektriker eller VVS-mand. Sådanne ting kan hurtigt ende ud i flere tusinde kroner, så der er mange mennesker som simpelthen vælger bare at vende et blindt øje til de forfærdeligheder, som foregår i deres boliger.

Men jeg siger til dig nu, at hvis du bor i eller omkring Hasselager, Skanderborg og Stiling, så skal du læse nøje med, for jeg har gode nyheder til dig. Det er nemlig sådan, at VVS mænd i de områder har vist sig at være rigtig billige for tiden. Hvordan kan det være? Det er simpelthen fordi, at der er sådan en høj koncentration af hamrende gode VVS-mænd, som er gået i en form for priskrig med hinanden. Så nu om dage kan du altså få en VVS-mand til at kigge på dit hus og tage sig af de forskellige ting der skal tages af, for næsten ingen penge overhovedet. Det kan simpelthen ikke betale sig ikke at hyre ham, for hvem ved? Måske er der noget galt med dit vandsystem som gør, at du mister en hel masse penge på grund af ineffektivitet! Så er det da klart, at det bedste at gøre er, at give VVS-manden et kald og høre, om ikke der er nogle VVS relaterede ting i eller omkring din bolig, som skal løses. Og hvis du tror, at der er intet VVS-manden kan gøre for dig, så tager du sikkert grueligt fejl. Du kan læse mere her.

For VVS omfatter mange ting

Grunden til du sikkert tager fejl er nemlig, at VVS omfatter mange ting. Ja, det er ikke kun varme, ventilation og sanitetsteknik. Du kan for eksempel få kigget på Blik/smedearbejde på samme tid også, og det er jo bare godt hvis der er et eller andet galt med dit afløb. På den måde behøver du ikke ringe til en håndværker, du kan bare lade VVS-manden tage sig af det mens han nu er i gang med, at tage sig af de andre ting omkring huset som skal tages af. I bund og grund kan det altså kun betale sig at ringe til ham. For han kan nemlig kigge på vand, varme, ventilation, sanitet, fjernvarme og meget, meget mere. Og han kan spare dig rigtig mange penge i længden så det er altså også en økonomisk god beslutning at gøre det.