Menu

Vildere stjernenat i går

august 13, 2015 - Blog

Halli hallo alle sammen 🙂

Nøj, hvor var det vildt at være ude og kigge på stjerneskud i går. Så lige en annonce på nettet, hvor der stod at meteorregnen skulle peake i går nat, så jeg havde gjort det hele klart til en ordenlig omgang stjernekiggeri. Det var helt fantastisk. Jeg skal ud og kigge igen i aften, og det kan du også gøre, hvis du har lyst. Det er stadig mange nætter her den næste uges tid, hvor der er mulighed for at se massere af stjerneskud.

Der bliver sendt mange ønsker afsted på sådan en nat, og jeg tror der er mange af dem som handler om sex, piger og massage. Hehe. Jeg kunne egentlig godt tænke mig sådan en fast deal med massage og sex, men det kræver måske at jeg skal finde mig en kæreste, og det er jeg altså ikke ret god til. Jeg foretrækker bare at sidde derhjemme for det meste, da jeg er en introvert. Det er der heller ikke noget galt i, men det gør det bare lidt sværere at gå ud og møde nye personer. Der er flere af mine venner der har anbefalet mig, at jeg kan gå ud og købe noget massage og sex, men jeg ved ikke lige helt om det er mig. Har dog fundet en okay guide til sex og massage, men jeg tror jeg er alt for genert til sådan noget.

Ja, jeg må nok hellere komme ud og lave lidt flere ønsker i nat. Det kan jo være at de kommer til at gå i opfyldelse.