Menu

Vil tage et lite lån på dagen

april 30, 2015 - Tip & Tricks

Hejsa venner og læsere!

Jeg glæder mig mega meget til at høre, hvad I skal lave her i weekenden. Sidste gang jeg lavede sådan et indlæg her, var der masser af sjove kommentarer, så jeg håber på samme succes denne gang. Bare skriv hvis I har sjove, kedelige eller spændende planer. Alt er sjovt at høre. Lige meget om du bare skal slå græs for din bedstemor eller spille computerspil hele weekenden.

Derudover skal jeg lige have fundet ud af, om jeg bliver nødt til at tage mig et lån. Det kan godt være, for jeg er nemlig ikke lige helt så ovenpå økonomisk her sidst på måneden. Hvis du vil se, hvad jeg har overvejet mht lån så se her.

Håber virkelig I kommer til at nyde denne lange weekend, med udsigt til godt vejr. Det kan jo ikke rigtig tegne bedre, end det gør lige nu. Jeg skal i hvert fald ud og drikke nogle kolde pilsnere her i weekenden. Udenfor, vel at mærke!