Menu

Tror det er ved at være tid til ny carport

maj 29, 2015 - Tip & Tricks

Hej folkens!

Jeg er ved at være en lille smule træt af at komme ud til en bil med fugleklatter på forruden et par gange om ugen. Det er faktisk den største grund til at jeg gerne vil bygge en carport, eller garage, eller hvad man nu kalder det. Jeg har fundet en super god guide til en byg selv garage, så nu er det bare et spørgsmål om at få taget sig sammen til at komme igang. Heldigvis har jeg altid været lidt af en handyman, og det er nu også meget rart at have nogle projekter, som er med til at holde en fra at sidde og falde sammen foran fjernsynet.

Jeg har besluttet mig for at jeg går igang allerede i næste weekend. Der har vi fri på fredag, så jeg har en lidt forlænget weekend, hvor jeg rigtig kan komme igang. Det kan endda være, at jeg kan få den lavet helt færdigt over de tre dage, hvis jeg virkelig giver den en skalle. Har også hørt et par kammerater, om de vil komme og give en hånd med, og det ville de naturligvis gerne. Jeg har nok de flinkeste venner i hele verden. Vi hjælper altid hinanden. Det er også en god undskyldning for at komme lidt væk fra hjemmet. Det er nu også meget rart af og til.

I denne weekend kommer det nok til at gå lidt med at finde den helt rigtige garage. Det skal jo helst være en der kan holde til lidt af hvert, for jeg bor ikke så pokkert langt væk fra kysten, og det kan altså godt blæse en god del her, hehe. Ikke at jeg tror det bliver et reelt problem, men det er jo meget rart at være på den sikre side. En anden rigtig super idé kunne være at finde et godt tilbud på en tømrer lige her på denne hjemmeside.

Følg med her på bloggen, hvis du vil se hvordan mit projekt her skrider frem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *