Menu

Renover huset med nye døre og vinduer

december 5, 2017 - Tip & Tricks

Trænger boligen til at blive shinet op med nye døre/vinduer? Som årene går bliver døre og vinduer kedelige at se på – også selvom man vælger at male dem. Nye døre og vinduer er med til, at få huset til at se nyt ud. Der er mange virksomheder, som tilbyder, at sætte døre og vinduer i dit hus. Ofte vælger man, at købe den samme type materiale i både dør og vinduer, så det hele bliver ensartet. Hvis du gerne vil læse mere om nye døre/vinduer, så kan du med fordel finde inspiration på internettet.

Det er vigtigt, at dine døre er tætte:

Hvis dørene og vinduerne er blevet kedelige og slidte at se på, så er det vigtigt, at gøre noget ved problemet. Jo før der gøres noget ved problemet, desto bedre. Som husejer skal man huske, at man selv står for vedligeholdelse af huset. Døre og vinduer skal være isoleret ordentligt, så man undgår træk og at varmen fordufter ud af sprækkerne. Det kan hurtigt blive en dyr varmeregning, hvis varmen blot suser ud gennem døre og vinduer. Find nogle flotte døre og vinduer, der passer til husets stil, og vær tilfreds med, at du sparer penge i det lange løb.

Overvejelser i forbindelse med døre/vinduer:

Det er vigtigt, at du opdager problemerne i tide og ikke lader vinduer og døre forfalde. I gamle døre/vinduer kan der hurtigt komme svamp eller råd, som på længere sigt ødelægger træet. På denne måde bliver vinduerne grimme og se på. Ulempen ved, at udskifte de gamle døre og vinduer er, at ældre døre/vinduer typisk er fremstillet i bedre materiale, end nymoderne vinduer. Der er langt flere detaljer i træværket på ældre døre og vinduer, men også står de ikke til at redde. Når først træværket er gået i forrådnelse, gælder det om, at få sat noget nyt op. Med nye døre samt vinduer får du et flot udseende på huset, bedre isoleringsevne, bedre komfort samt en mindre varmeafgift.