Menu

Opgrader hjemmet med nye fliser badeværelse

februar 6, 2017 - Tip & Tricks

Pift dit badeværelse op med helt nye fliser badeværelse og oplev, hvordan rummet får nyt liv. For mange danskere har badeværelset fået en helt central plads og indgår som del af hjemmets helhed. Set over et helt år opholder vi os lang tid på badeværelset, og det stiller nye krav til rummet. Mange forbinder desuden badeværelset med en form for velvære, da det er her vi plejer os selv og tager et langt varmt bad inden eller efter en lang arbejdsdag. Dette skal gerne tænkes ind i det nye badeværelse. En vigtig del af badeværelset er selve gulv- og vægbeklædningen, og her findes der et stort udvalg af muligheder. Du finder blandt andet flotte klinker, fliser, mosaik og marmor, og det giver dig stor valgfrihed og mulighed for at sammensætte materialer efter dit ønske.

bathroom-1228427_960_720 

Fliser badeværelse i kvalitet og flot design

De fleste stiller store krav til deres badeværelse og det af god grund. Når badeværelset skal renoveres kan det ikke betale sig at gøre det halvt. Derimod vil du få langt mere ud af at investere i kvalitetsmaterialer og få hjælp af kompetente fagfolk. Gode kvalitetsmaterialer vil betyde, at du kan have glæde af dit nye badeværelse i mange år fremover på grund af materialernes modstandsdygtighed over for både slid og fugt. Udover selve materialerne til dit nye badeværelse prioriterer flere et stilrent og lækkert design. Det stilrene design kan sagtens kombineres med den gode kvalitet, og på den måde sikrer du dig et godt resultat på alle fronter. Du kan eksempelvis vælge, at dit badeværelse skal have et marmorlook, som går godt med rustikke håndvaske og badekar. Eller måske er du mere til det helt rene look med enkle lyse klinker og neutrale bruseelementer. Hvad end du foretrækker, er der gode muligheder for, at du kan finde frem til den stil, der passer til netop dig og dit hus.

 

Få ny inspiration

Et godt design udspringer ofte af kundens smag og præferencer. Hvad der er flot for den ene kunde, behøves langt fra at være flot for den næste kunde. Men engang imellem kan det være svært at visualisere, hvordan dit nye badeværelse kan komme til at se ud. Derfor kan du med fordel søge på internettet og finde frem til de badeværelsesmodeller, du ser et potentiale i. Derudover kan du overveje at finde din inspiration af nogle type-modeller, som findes rundt omkring ved forskellige forhandlere.