Menu

Nettoline er et rigtig godt dansk mærke

februar 24, 2015 - Tip & Tricks

Jeg elsker ting til badeværelset, køkkenet og garderoben – og andre rum generelt. Men i de tre førnævnte, så vil jeg da anbefale at man kigger på det danske mærke, Nettoline, som jeg selv er helt vild med. Det er ikke så lang tid siden, at jeg stiftede bekendtskab med dem, og det er jeg rigtig glad for, at jeg gjorde, for det er som om at min lejlighed lige er blevet 50% pænere. Det synes jeg i hvert fald. I kan jo klikke ind og læse lidt mere om Nettoline herinde, hvis I er blevet interesserede i at se de ting, som de har lavet. Det kan jeg godt sige jer.

Nå, men vil lægge mig til at sove nu her, for jeg trænger godt nok til en lur, kan jeg godt sige jer. Eller nok mere end en lur – jeg trænger til en god nats søvn, og det får jeg i nat, venner.