Menu

Muligt at få et lån på dagen?

marts 5, 2015 - Tip & Tricks

Hejsa!

Jeg har faktisk måske været lidt inde på det her for noget tid siden, men fandt aldrig rigtig ud af hvordan det virker. Jeg har set at man kan finn lån på dagen på nettet, men jeg har ikke rigtig prøvet det endnu, så vil lige hurtigt høre om der er nogen af jer, mine læsere, som har erfaring med dette?
Vil sætte stor pris på alle svar og feedback.

Når det så er sagt, så er det jo også torsdag i dag, hvilket med andre ord hedder lille fredag, og det er jo her om torsdagen, at det er rigtig sjovt at tage ud og møde mennesker på barene. Jeg ved ikke helt hvorfor det lige er torsdag der er den bedste dag, men sådan synes jeg i hvert fald det er.

Hvis der er nogen der er interesseret, så kan I finde med nede på firtallet i aften. Bare kom hen og sig Rololo, så giver jeg en fadbamse. Vi ses!