Menu

Der er mange fordele ved isolering af loft

december 21, 2016 - Tip & Tricks

Det er de fleste, som har prøvet af høre enten deres over- eller underboer, hvis man har prøvet at bo i et lejlighedskompleks. Det er både irriterende, og kan være utrolig forstyrrende, hvis ens gulve og lofter er helt tynde og derfor ikke afskærmer for hverken lyd, varme eller andet. Men der er mulighed for at afskærme for det meste lyd og holde på varmen markant mere, og dette er gennem isolering af loft, som man kan læse om her http://www.isolerings-gruppen.dk/isolering-af-loft/. Udover fordelene i forhold til lyd og varme, så er der andre muligheder og fordele, ved at isolering af loft, og dette er gennem den udnyttelse af opbevaring på loftet, som man kan optimere på denne måde, da kulde, fugt og lignende ikke længere forekommer ved isolering af loft.

6Isolering af loft giver nye muligheder

Der er mange fordele ved isolering af loft, og dette gælder ikke kun den forbedrede evne til at holde varme og dæmpe lyd – det gælder ligeledes også muligheden for bedre opbevaring og plads. Dette kunne eksempelvis være en bedre udnyttelse af loftsplads, da man ved at isolere sit loft kan skabe et rum, som ikke længere er meget påvirket af temperatur og ikke er fugtigt, hvilket medfører, at man kan opbevare mange forskellige ejendele på ens loft uden at det tager skade.

Dette kan både øje husets værdi, men det er ligeledes rart at have den ekstra plads, da man enten kan bruge det til opbevaring af eksempelvis julepynt, eller udnytte pladsen til et ekstra værelse eller rum, hvor man kan befinde sig i – alt efter hvor stort rummet eller loftet er.

Så med isolering af loft kan man udnytte al plads i ens hus og optimere sin opbevaringsplads.

Slip for varmeudslip med isolering af loft

De fleste lofter er meget kolde og fugtige, da der i mange lofter uden isolering kan være små huller og kulden har nemt ved at trække ind. Dette kan påvirke temperaturen i alle huse, og det kan være en af årsagerne til, at man skal bruge ekstra mange penge på varme. Hvis man vælger at få lavet en isolering af loft, så kan dette ligeledes være behjælpeligt i forhold til husets varme, og hvor godt huset kan holde på varmen. Dette kan medføre, at man ikke behøver bruge så mange penge på at holde huset eller lejligheden varm om vinteren.