Menu

Lån og 18 år?

marts 30, 2016 - Tip & Tricks

Hey med jer alle sammen derude!

I dag da jeg sad og tjekkede op på min facebook newsfeed, lagde jeg mærke til at der var nogle der skrev omkring at det var blevet meget svært at få et lån som 18 årig i banken. Det synes jeg også at jeg har læst om på et andet tidspunkt et sted på nettet. Kan ikke huske hvor nu, men det er også lige meget.
Derfor satte jeg mig for at kigge rundt på det store internet for at se, om der ikke er andre muligheder. Og det er der heldigvis – tjek dette site ud. Derinde kan du finde en masse forskellige lån, og der er også lån til folk på 18 år, så det er jo bare perfekt.

Jeg vil anbefale at man lige læser alt om det først, før man tager et lån. Det er blevet rigtig nemt at tage disse lån, så jeg kan godt forestille mig, at der er nogen der bare tager sådan et lån uden at tænke sig om 🙂

Vi ses!