Menu

Jeg kunne godt tænke mig en tilbygning

juni 18, 2016 - Tip & Tricks

Mange danskere går med en lille drøm i maven om at få bygget en tilbygning. Det kan være alt muligt forskelligt. Lige fra en ny carport til en udestue. Muligheder er mange og drømmene er endnu flere. Det er dog de færreste der får gjort noget ved det, fordi de ikke aner, hvordan man skal starte med sådan et projekt. Mange mener selv, at de kan klare så stor en opgave selv. Hvis det er tilfældet, så er der jo ikke rigtig nogle problemer. Er det derimod ikke tilfældet, så er det jo, at man skal ud og lede efter nogle professionelle, som kan komme og klare sådan en lille sag for en. Og det er tit her det går galt for folk, for de ved ikke, hvordan de skal finde de rigtige til jobbet.

090430-N-0981M-041 KANDAHAR, Afghanistan (April 30, 2009) Builder 3rd Class Amy Higgins, a crewmember from Naval Mobile Construction Battalion (NMCB) 11 Air Detachment Afghanistan , pounding a nail into the floor beam of a Southwest Asia (SWA) Hut at Kandahar Air fField, Afghanistan. NMCB 11 is deployed with the amphibious transport dock ship USS Nashville (LPD 13) supporting Africa Partnership Station, a multinational initiative developed by Commander, U.S. Naval Forces Europe and Commander, U.S. Naval Forces Africa to work with U.S. and international partners to enhance maritime safety and security in West and Central Africa. (U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 3rd Class Jeffrey R. Militzer/Released)

Hør hvad de forskellige har at sige

Når man skal finde nogle der kan klare den tilbygning man ønsker, så er det vigtigt, at man finder nogle som man kan kommunikere godt med. Det er naturligvis også vigtigt, at de geografisk er samme sted som en. Bor man for eksempel selv i Aalborg, så er det nødvendigt, at det er nogle som er her i nærheden. Når man så har fundet nogle firmaer der er det, så gælder det om at ringe rundt. Ringe rundt og høre, hvad deres ide er, og hvordan de har tænkt sig at klare jobbet. På den måde finder man hurtigt de rigtige.