Menu

Isolering kan give store besparelser i budgettet.

maj 9, 2017 - Tip & Tricks

Mange husejere tænker normalt ikke over hvilken type isolering deres bolig har, eller om denne er fuldt ud kampdygtig når det kommer til at holde på varmen og sikre især loftsbjælker mod fugt- og mugskader, disse tanker kommer først til kort når husets isolering begynder at stikke ud af sprækker eller det pludselig begynder at dryppe ned fra loftet og man kigger op under loftslemmen. Isolering er en vigtig del af huset, men er ofte også en af de første ting, der forgår i konstruktionen, især grundet mus og rotter, der gnaver sig vej igennem isoleringen for at komme til at bygge rede for vinteren. Isolering er en tillidssag, og ønsker man som forbruger at føle sig helt sikker på, at ens isolering holder og lever op til de krav, der er på området bør man vælge at få isoleret med ROCKWOOL, da dette er det eneste firma i Danmark, der foretager stikprøvekontroller af hhv. isolerings arbejdet og erodering af isoleringstypen.

Hulmurs isolering giver ekstra penge på kontoen.

Er man husejer og ønsker at udpege de steder på ens ejendom, hvor man vil kunne spare nogle penge er det en god idé at starte med at se på, hvilken type hulmursisolering man har og hvilken stand denne er i, det koster naturligvis noget at få udskiftet ens nuværende isolering, men hvis man har et hus på ca. 150 m2 kan man spare helt op til 8000 kr. på varmeregningen det kommende år. Med en sådan besparelse vil ens udgifter hurtigt blive betalt ind igen i form af besparelser næste år og året efter, hvilket i sidste ende gør at man kan sidde tilbage med et endnu større rådighedsbeløb, der kan bruges på yderligere renovering af huset, rejser eller selvforkælelse af en selv og ens nærmeste. Ønsker man at læse mere om besparelser og se nærmere på forskellige typer af isolering kan man gøre det på denne side her.

ROCKWOOL er en førende type isolering på markedet.

7Der har før i tiden været store debatter om, at nogle typer isolering var skadelige for husstandens beboere, herunder både børn, voksne og husdyr, dette var især ved indånding af isoleringsfibre og hvis børn eller dyr kom i så tæt nærkontakt med isoleringsmaterialet, at dette kunne blive spist. Det er naturligvis aldrig sundt at spise isolering, men ROCKWOOL er et af de mærker, der oftest bliver brugt, da dette betegnes som et naturligt materiale, set i den forstand at den kemiske sammensætning ligner den man finder i jordskorpen. Derudover er dette specifikke mærke isolering miljøcertificeret og har et hav af dokumentationsberetninger omkring funktionalitet, isoleringsevne, nedbrydelighed osv. der gør at man som forbruger kan vælge at få denne type isolering og stadig have god samvittighed overfor sig selv, omgangskredsen og ikke mindst miljøet. Selvom denne type isolering er klassificeret som ’naturlig’ er den uorganisk, hvilket forhindrer f.eks. skimmelsvamp og bakterier i at kunne leve og udvikle sig i materialet, denne uorganiske effekt gør at der ikke er tilsat borsalte til materialet.