Menu

Icopal tagpap gav merværdi til huset

oktober 3, 2019 - Tip & Tricks

Tagpap til en god pris

 

Da huset skulle have nyt tag, vidste vi ikke helt, hvad vi skulle sætte i stedet. Det gamle, mørke tegltag var helt slidt ned og en kilde til daglige bekymringer. Men hvad skulle vi nu vælge som erstatning? Og hvor meget ville det koste? Vi har ikke alverdens penge, men samtidig vil vi også godt have en god kvalitet i de ting vi har ude som inde.

Efter mange forslag faldt valget på Icopal tagpap, der var en kvalitetsløsning til den helt rigtige pris.

Vi havde fra starten besluttet, at vi ikke ville gå på kompromis med æstetikken eller kvaliteten. Det skulle være et ordentligt tag og se ordentligt ud.

Icopal tagpap og det danske klima

Icopal tagpap

Vores største bekymring var vel nok, om tagpappen kunne holde til vores danske og meget våde klima. Her, hvor det næsten altid blæser, og fugten er overalt, er tag ikke noget, man tager let på.

Men Icopal tagpap har vist sig at være superkvalitet, der sikrer et tæt og smukt tag.

Og så har vi fået at vide, at tagets holdbarhed er fuldt på højde med andre typer tag som tegltag eller plader.

Et smukt bidrag til huset

 

Vores hus er faktisk blevet et noget pænere hus at se på, efter at vi valgte Icopal tagpap.

Det er smukt som nyt tag til et ældre hus som vores, men også i de nybyggerier man se i udkanten af Kolding, hvor vi bor, er helt fantastisk smukke. Det mørke tag med de karakteristiske folder giver taget sit helt eget udtryk, der er meget smukt.

Taget er fleksibelt og kan derfor bruges, uden at det går ud over husets samlede udseende.

Det er et enkelt, ja nærmest minimalistisk udseende, der er blevet vanvittigt populært – og altså også på ældre huse som vores.

Icopal tagpap er brandgodkendt

 

Men hvad med brandfaren har mange af vores bekendte spurgt? Uh, det vidste vi da ikke lige, men vi undersøgte det naturligvis, og der er bestemt ikke noget at være bange for.

Men det er langtfra alle typer af tagpap, der som Icopal tagpap, opfylder alle de krav, der stilles til sikkerhed.

Vores tag er BROOF(t2) brandgodkendt, og der findes faktisk udbydere, der ser stort på dette.

Man skal altid være opmærksom på at spørge om denne godkendelse, for hvis først branden har fat, er det for sent. Vælger man det rigtige tagpap, kan man derimod glæde sig over et smukt tag i mange år.