Menu

Hvor får man en ny Samsung Galaxy S3 skærm?

februar 20, 2015 - Tip & Tricks

Jeg har virkelig dummet mig, for jeg er kommet til at tabe min telefon, og derfor leder jeg efter et sted, hvor man kan få skiftet sin Samsung Galaxy S3 skærm, for jeg kender ikke rigtig nogle steder selv, og det er lidt irriterende, for jeg er ret afhængig af min mobil, hvis jeg skal være helt ærlig. Det er lidt anstrengende, men sådan er der jo så meget.

Nu vil jeg gå mig en lang tur, for jeg elsker at gå, og jeg har ikke været udenfor i sag, så derfor vil jeg meget gerne ud og have noget frisk luft, for det holder jeg simpelthen så meget af, skal jeg sige jer, og det gør jeg så, for det er min blog, og herinde siger jeg hvad jeg mener. Hav det nu rigtig godt til vi ses igen, det vil jeg simpelthen være så glad for.