Menu

Husk alle de praktiske ting i et arkitekttegnet hus

december 25, 2016 - Tip & Tricks

Det kan være nemt at svømme væk i en masse drømme om et smukt, arkitekttegnet hus. Et strømlinet hus, hvor der aldrig er noget rod, og hvor der er et fantastisk lysindfald. Rodet er op til dig, lysindfaldet kan arkitekten helt sikkert hjælpe dig med.

Men når du drømmer, er det også vigtigt, at du er lidt praktisk. Du er derfor også nødt til at tænke på alle de ting, der vil få et arkitekttegnet hus til at fungere som et hjem. Det kan for eksempel være et bryggers og et walk-in closet. Det kan også være en indbygget garage og et legerum til børnene. Eller et ekstra værelse, der kan bruges som hjemmekontor og gæsteværelse.

Hvis du bestiller et arkitekttegnet huse gennem Living House, kan du helt sikkert få alle dine drømme, såvel som dine praktiske løsninger opfyldt. Det bliver dermed både et smukt hus og et praktisk hus, der lever op til en moderne families krav. Living House har stor erfaring med at bygge huse i København og på Sjælland. De ved derfor, hvad der er vigtigt at tænke over. De vil derfor også selv komme med praktiske forslag til huset.

13Praktiske detaljer får et arkitekttegnet hus til at fungere

Det kan være en stor hjælp i hverdagen at have et bryggers. Her kan du have vaskemaskine og tørretumbler og ordne hele familiens vasketøj. Det kan gøre det meget nemmere at få hverdagen til at fungere. Det kan også være et sted, hvor du kan have et ekstra køleskab eller en fryser. På den måde har du plads til meget mere mad. Det kan for eksempel være, når I skal have gæster.

Living House laver typisk et bryggers med egen indgang med en dør ud til entreen. Det gør det muligt at gå ind gennem bryggerset, hvis man er meget beskidt. Det kan være, hvis du har været ude og arbejde i haven. På den måde bliver der ikke beskidt inde i huset.

Living House laver også arkitekttegnede huse med walk-in closet. De laver typisk en forældreafdeling med soveværelse og eget badeværelse. Hvis I ønsker det, kan de også lave et walk-in closet i forældreafdelingen. Det kan være en god måde at opbevare sine sko og tøj på. På den måde kan man hurtigt få et overblik over det om morgenen. Det er dermed en smart løsning, som gør hverdagen nemmere.