Menu

Hjælp fra kloakmester i forbindelse med rotter og kloakproblemer

februar 27, 2017 - Tip & Tricks

Normalt bor rotterne i kloakkerne under jorden, og vi ser ikke meget til deres eksistens. Men det er desværre ikke unormalt, at en enkelt rotte engang imellem mister retningssansen nede i de mørke kloaker og på en eller anden måde finder vej gennem rørene og hele vejen op til toiletkummen. Bor du i Odense, og har du haft uheldige besøg af rotter? Så tag kontakt til en kloakmester. Læs, hvordan og hvad kloakmesteren kan gøre for dig her.

4530144740_da6c384174_b

Når rotterne kommer for tæt på

Hvis du har gjort dig uheldige bekendtskaber med rotter, så kan en kloakmester hjælpe dig med at ende forholdet én gang for alle ved at installere en rottespærre. Rottespærren sørger for, at det kun er vand, der kan passere igennem rørene – og forhindrer altså rotterne adgang. Rottespærren kan sættes op i afløbs-og tilløbssiden, men det er ikke noget, man som privatperson eller som en såkaldt do-it-yourself’er skal kaste sig over. Lad hellere kloakmesteren ordne det for dig.

Rørskader og problemer med kloakken

Det er dog ikke kun bekæmpelse af rotter i kloakken, en kloakmester kan hjælpe med. En kloakmester kan også komme dig til undsætning, hvis du har andre former for problemer med kloakken. Måske har du rørskader eller oplever, at din kloak er stoppet til. En kloakmester kommer ud til din bolig og gennemtjekker din kloak. Kloaksystemerne under dit hus eller i din lejligheden er nok ikke ligefrem det, du skænker flest tanker i løbet af dagen, men hvis der opstår problemer med kloakken, kan det komme til at påvirke din hverdag rigtig meget. Derfor er det også en god idé engang imellem at få en kloakmester til at komme ud og kigge afløbet igennem. På den måde kan du forebygge problemer med din kloak og tage eventuelle problemer i opløbet.