Menu

Find dit nye arbejdstøj fra Workzone!

august 21, 2017 - Tip & Tricks

Når man er på arbejde, så er det ikke kun vigtigt, at se godt ud – for mange professioner, så skal det praktiske aspekt af dit arbejdstøj også være top. For vi kender alle alt for godt det med, at trække i arbejdstøjet; det er praktisk, men ikke stilfuldt, og man føler sig ikke klar til at stå blandt end masse mennesker, når tøjet ikke helt sidder, som det skal. Samtidig kan man også trække i lækkert, flot tøj, men samtidig vide, at det simpelthen ikke få vil arbejdet gjort, når man står på byggepladsen eller i værkstedet.

Netop derfor eksisterer Workzone – Workzone er tøjmærket designet til dig, som ikke vil gå på kompromis med din evne til at arbejde i dit tøj, men samtidig vil have tøj, som du kan se godt ud i, og dermed føle dig godt tilpas. Nu er det slut med at se arbejdstøj som en samling klude, du bare tager på, men i stedet en fast del af din garderobe, som kan lade dig udføre det allerbedste arbejde på din arbejdsplads, mens du også kan tage dig godt ud blandt de mennesker, som du arbejder med.

Workzones kollektioner indeholder arbejdstøjet til alle professioner

Hvad er det du mangler? Det kan være et svært spørgsmål at besvare, især når man arbejdere i de fysiske professioner, hvor man ofte bare tager det første og bedste arbejdstøj. Hvis du vælger arbejdstøj fra Workzone, så vil det spørgsmål faktisk ikke blive nemmere at besvare, for med så store mængder af høj kvalitet, så frister det hele. Hos Workzone bliver der kun brugt materialer af den allerhøjeste kvalitet, så du på denne måde kan være sikker på, at dit tøj holder til det slid, som du udsætter det for; uanset om du er murer eller elektriker.

Workzone har da også tøj skræddersyet til de forskellige håndværkere, som alle har brug for det. Murerbukserne har for eksempel forstærkninger på låret, så du får en større mængde slidstyrke, og et par bukser der klarer strabadserne, som murere bliver udsat for. Elektrikerbukserne har hængelommer, så der er plads til al værktøj, ekstra ledninger og loddetin. Begge par bukser er dog lavet med bl.a. reflekser bagpå knæene og velcrostropper, som dit værktøj kan opbevares i, og dermed er de altså udviklet og optimeret til den hårdtarbejdende håndværker!

Workzone går op i tøjet på dine præmisser

Når Workzone udvikler deres tøj, så udvikler de det ikke bare, for at lave tøj, men i stedet går firmaet utroligt meget op i den brugeroplevelse, som du har, idet du tager deres tøj med på arbejde. Firmaet laver blandt andet løbende undersøgelser med deres brugere, så de kan finde ud af, hvad er godt ved deres tøj, og hvor de skal sætte ind og højne kvaliteten. De tager altså de arbejdendes bekymringer og erfaringer med i deres designproces, så du rent faktisk har muligheden for at gøre det arbejdstøj, som du går i, endnu bedre. Ikke kun for dig, men for alle, som skal bruge det.                                                                                                                                     At vælge arbejdstøj skal stadig være spændende, og derfor så har Workzones kollektioner af tøj også vist sig at appellere til brede grupper af mennesker. Der skal nemlig være noget for alle, så derfor kan du finde deres overalls i mange forskellige farver og servicebukserne kan du få i både sort, grå og blå. Workzones tøj kan også fås fra XXXXL og ned til XS, og dermed kommer tøjet altså, bogstaveligt talt, i alle farver og størrelser. Når du skal købe nyt arbejdstøj, så kan du fra Workzone få det tøj, som kan lade dig udføre det bedste arbejde!