Menu

Få masser af plads og smukke omgivelser til firmaets årlige konference

oktober 2, 2017 - Tip & Tricks

Arrangerer din virksomhed en konference hvert år for folk fra jeres branche? Så går I sikkert meget op i, at de skal have de allerbedste vilkår, når de er der. Det er både i forhold til de lokaler, som I bruger, transporten til og fra, maden I spiser, de aktiviteter I kan lave, omgivelserne og mulighederne for at overnatte. Der er altså meget, som skal gå op i en højere enhed, og det nemmest er klart, at I allierer jer med et af de mange hoteller, der er vant til at hjælpe til med en konference.

Hvis du leder efter et sted i nærheden af Århus, er det en god ide at overveje Kysthotellet. Det ligger et stykke uden for byen. Det er med til at gøre beliggenheden helt optimal for jer. Hvis I holder konferencen inde i byen, kan I hurtigt komme ud for, at deltagerne siver væk om aftenen, fordi de gerne vil opleve noget inde i byen. Når I derimod holder konferencen lidt uden for byen, gør det, at alle bliver på hotellet om aftenen. Det giver mulighed for at netværke.

Derudover er Århus en god beliggenhed, hvis I har folk, der kommer fra alle egne af landet. Hvis I både har deltagere, der kommer fra Nordjylland og København, er det en god ide at finde et sted, der ikke er alt for langt væk for nogen af dem. Hvis I for eksempel skal møde op tidligt om morgenen til den første konferencedag, er det ærgerligt, hvis der er nogle, der skal meget tidligt op. Læs mere om Kysthotellet, hvor du kan holde konference.

Gode senge gør alle udhvilede til næste dag

På Kysthotellet finder I nogle rigtig gode og lækre værelser, som alle jeres deltagere vil være glade for at skulle sove på. Der er 160 værelser på hotellet, hvilket giver mulighed for, at I kan have rigtig mange deltagere med til jeres konference. Det er en god mulighed for jer.

På værelserne er der typisk to enkeltmandssenge, tv og eget badeværelse. Der er internet på alle værelserne, så du nemt kan tjekke op på noget om aftenen, skype med din familie eller forberede dig på dit oplæg den følgende dag. Der er derfor alt, hvad du og deltagerne på konference kunne ønske sig.

Derudover ligger alle værelserne også med udsigt til skoven eller havet, hvilket kun er med til at gøre oplevelsen skønnere.

God mad til jeres konference

Når I inviterer nogle af de vigtigste i branchen til at deltage på jeres konference, er det vigtigt, at I også kan byde dem noget godt at spise. Det kan I være sikre på, at de får, når I holder konferencen på Kysthotellet. Der har de et stort udvalg af lækker mad. Det mest normale er, at I bestiller en tre retters menu om aftenen, og at der så er morgenmads- og frokostbuffeter. Der er mange forskellige retter, som I kan vælge imellem til den tre retters menu.