Menu

Et produkt til det hele

marts 28, 2018 - Tip & Tricks

Hvis man står og lige pludselig har brug for fugemasser, celleplads eller måske kabinetter, så er det ikke fordi, at man skal lede særlig længe efter et produkt, der kan hjælpe en med det. Polyurethan er nemlig et produkt i plastisk familie, der har nogle ret fede egenskaber, hvis man går ind og ser mere koncentreret på det. Man kan bruge det til en helt masse forskellige ting, da stoffet nemlig kan blive forskellige fra gang til gang i forhold til, hvordan den kemiske proces foregår, når produktet egentlig bliver lavet. Det er ikke noget, som man ser særlig mange andre steder.

Det giver også en egentlig, at det blandt andet arbejder meget godt sammen med glasfiber og andre plastik materialer. Hvert slags polyurethan har også hver sin massefylde og er ikke lige hårde alle sammen. Når de kan være så forskellige, så har man også valgt at navngive de forskellige former for det. Man har nemlig først og fremmest den fleksible version. Derefter kommer den massive version og til sidst er der også den hårde opskummede version. Det giver en muligheden for at kunne vælge lige præcis det, som man står og mangler. Så hvis man har brug for dette produkt, så kan man se her for at få mere at vide.

De forskellige versioner af polyurethan

Selvom der er flere forskellige versioner, så betyder det ikke nødvendigvis, at man bare ved lige præcis, hvad de egentlig står for. Hvis man først og fremmest ser på den fleksible, så er det et mere blødt materiale, der til gengæld har en meget høj slidstyrke. Det bruger man mest til ting som legetøj. Den massive version er derimod mere hård og har fokus på et beskyttelsesformål. Det er nemlig kabinetter til elektronik og bildele, der bliver lavet af det. Til sidst er der den hårde opskummede version, der er et mere let materiale end de andre. Det kan blandt andet bruges til støbning af håndtag.