Menu

Dit fremtidige netværk skal måske være bredbånd

september 30, 2017 - Tip & Tricks

I dagens Danmark bruger vi næsten alle sammen internettet hver dag; hvad end vi chatter børnebørnene, køber elektroniske gadgets eller spiller de nyeste, store spil. Og når man bruger internettet så meget, som vi danskere gør, så bliver vi nødt til at evaluere, om vores individuelle internetforbindelse er god nok. Og netop her kommer bredbånd ind i billedet; bredbånd er nemlig en af de moderne løsninger på mange af de problemer, som vi alle kender fra langsomme hastigheder på vores internetforbindelser. Derfor kan det altså være smart at overveje, om bredbånd er en god løsning for netop dig og din familie, når det kommer til spørgsmålet om internetforbindelse.

Bredbånd er, i den generelle forstand, en type af internetforbindelse som tillader mere data at blive hentet ned i sekundet. Forklaringen på dette skal findes i navnet; det ”bånd”, som din forbindelse bevæger sig ad, er bredere end for eksempel et modems, og på denne måde kan du altså få mere data ned på samme mængde tid. Dette er ligesom en vej – jo bredere vejen, jo flere biler kan der køre på den. Derfor kan bredbånd muligvis give dig større internethastigheder!

Find den rigtige bredbåndsforbindelse til dig!

For at finde den bredbåndsforbindelse, som passer til netop din situation, så skal man først tænke over sine vaner på internettet. Er man vant til bare at surfe lidt rundt, så vil det ofte være nok med omkring 4 Mbit i sekundet, men hvis du streamer dine yndlingsfilm på sider som Netflix, så skal du have en højere hastighed – her er 8 Mbit typisk rigeligt. Skal kvaliteten være helt i top, så streamer du sandsynligvis med en billedkvalitet af 4K, og for at gøre dette, så skal du helt op på 30 Mbit i sekundet, så du er sikret et flydende billede. Husk, at du altid skal have en højere en hastighed end nødvendigt på den forbindelse med bredbånd, så du ikke behøver gå på kompromis. Samtidig vil flere enheder, som både mobiltelefon og spillekonsoller, kræver større hastigheder – er der flere af disse i hjemmet, så skal du huske på dette og eventuelt bruge https://internettjek.dk/ til at sikre man får det rigtige internet.