Menu

Der var så mange stjerneskud

august 14, 2015 - Blog

Hej folkens!

Her i går var jeg ude og kigge på stjerneskud, for der er jo stadigvæk meteorregn, og så er der altså mange stjerneskud at få at se. Læs mit andet indlæg om stjerneskud. Der skrev jeg lidt om ønsker og sådan noget. Nu er jeg så kommet i tanke om, at man ikke bør fortælle sine ønsker til andre, for så går det nemlig ikke i opfyldelse, så hvis I bare lige kan glemme, hvad jeg skrev tidligere, så bliver jeg altså bare rigtig glad.

Nu er det jo weekend, og derfor har jeg mulighed for at komme lidt væk fra hjemmet her i nat, og vil rigtig gerne finde et sted i Danmark, hvor der ikke er så meget lysforurening, så jeg kan se endnu flere stjerner og stjerneskud. Derfor spørger jeg nu jer, om der er skulle være nogen af jer derude, som ved noget omkring det her, og kan anbefale et godt sted at kigge på stjerner.

På forhånd takker.