Menu

Akut brug for en smed?

januar 23, 2017 - Tip & Tricks

En smed er en håndværker der kan nærmest alt med metal. En smed arbejder i forskellige områder. De mest kendte områder er i dag bygningssmed, montagesmed, landbrugssmed, service og reparation. En smed kan udføre arbejde som for eksempel fremstilling og ombygning af transportbånd eller sådan noget som stål til tømrere og murere eller sådan noget som at producere gelændere. En smed kan meget – det handler om at finde den rigtige til dine opgaver.

Er du omkring Hobro og Viborg? Har du akut brug for en smed til det hårde metal arbejde? Så læs mere på følgende link og bliv klogere på dine lokale smeder:

http://www.aasvt.dk/smedearbejde

plumbing-1002110_960_720Der er intet arbejde inden for smed verdenen de ikke kan løse – store som små. I dag er smedevirksomheder ret moderne – de bruger den nyeste og højt udviklede teknologi. Smedevirksomheder producerer alt fra landbrugsmaskiner, små bygningselementer i stål til maskiner til industrien og tanke.

Der er nok intet smede ikke kan med metal. Har du et projekt du brænder inde med? Gå ind på ovenstående link og se dine muligheder. Kontakt og fortæl dine drømme og visioner – så ser smedede på om de kan gøre noget og det kan de helt sikkert. Smedearbejde er alt fra de store produktioner til de helt bitte små detaljer. En smed kan for eksempel også udføre svejseopgaver og bygge og udvikle produktionsanlæg. Så en smed er ikke ”bare” en smed, men en smed er en vigtig del af vores samfund. Tænk lige over at det er smed der udleverer stål til tømrer og murer!!!

En smed har igennem sin uddannelse lært at anvende de avancerede maskiner og har de helt basale kompetencer som at læse og udarbejde en tegning og diagram. Hvilket gør smede til professionelle arbejdere, der ved hvad de gør. Når de starter en maskine, ved de hvordan de skal bruge den. Du kan trygt ringe eller sende en mail og fortælle om dine ønsker.

Ønsker du et nyt gelændere til trappen, vil du have et gelændere der er mere nyt i looket og ser mere cool ud? Har du også tegnet dit drømme gelændere? Bare rolig, der er intet smedene ikke kan. Deres uddannelse giver dem kompetencer til at vurdere din tegning – lave den om således at den kan bygges og være holdbar.

En smed arbejder med metal, for eksempel metal der er rustfri, kobber og aluminium m.m. Herfra kommer det at alle smed uddannede kender til alle type metaller. En smed har erfaring med arbejdet – smeden ved hvordan den skal elske eller straffe metallet. En smed ved lige præcis hvordan opgaven skal gribes an. En smed ved at stål er rustfri metal. Det er en kunst at kunne forarbejde metallet og herefter give metal form.

GÅ ind på linket: http://www.aasvt.dk/smedearbejde og se om du har et arbejde, hvor du har brug for mennesker der ved hvad de laver – altså en smed. Metal er hårdt at arbejde med – men lad nu de store gutter tage den for dig!